Hamarosan beszédet mond III. Károly

Vágólapra másolva!
Károly király előre felvett videóüzenetében azt mondta, továbbra is szolgálni fogja a Nemzetközösség államait, amennyire csak engedi az állapota. Az angol királyt öt hete diagnosztizálták rákkal, pozitívan áll a betegségéhez.
Vágólapra másolva!

Károly király annak ellenére részt vesz a Nemzetközösség napi ünnepségen, hogy súlyos beteg. A brit uralkodó előre felvett videoüzenetében azt mondta, továbbra is szolgálni fogja az összesen 56 államot, amennyire csak engedi az állapota - számolt be róla a The Sun

Továbbra is szolgálni foglak benneteket, a legjobb tudásom szerint

- áll a 615 szavas beszédében, amit Windsorban vettek fel. A Westminster-apátságban kétezer ember vesz részt az istentiszteleten, köztük Kamilla királyné és Vilmos herceg.

Mivel nemrég ünnepeltem saját 75. születésnapomat, melegséggel tölti el a szívemet, ha arra gondolok, hogy a Nemzetközösség végigkísérte az életemet, ami maga az erő, az inspiráció és a büszkeség.

Az elmúlt hetekben rengeteg csodálatos, kedves jókívánságot kaptam, én pedig a legjobb tudásom szerint továbbra is szolgálom a Nemzetközösséget - mondta III. Károly.