Hogy van most pontosan Robert Fico?

ficomerenylet
Šutaj Eštok az esti sajtótájékoztatón leszögezte, a bűnüldöző szervek nem lesznek tétlenek, és nem marad büntetlenül egyetlen, a merényletet helyeslő vagy további hasonló tettekre bujtogató kijelentés sem. A belügyminiszter elmondta, a hatóságok mindent megtesznek a többi közjogi méltóság és a parlamenti képviselők biztonságának garantálására. Szintén fokozzák egyes médiumok és ellenzéki politikusok védelmét. Hangsúlyozta, mindent megtesznek a lakosság biztonságának garantálásáért.
Fotó: Németi Róbert
Vágólapra másolva!
Másképp látja a kormányfő állapotát az őt kezelő orvoscsoport és a kormányzat, a szlovák közvéleményt leginkább az foglalkoztatja, mikor épül fel Robert Fico.
Vágólapra másolva!

A műtét jól sikerült, a közvetlen életveszélyt elhárították – hangzott el a Robert Fico állapotról tartott sajtótájékoztatón, amelyet a kormányfőt kezelő orvoscsoport és a kormány képviselője tartott. Abban van nézeteltérés, mennyire súlyos a miniszterelnök állapota: az orvosok szerint a kormányfő továbbra is életveszélyben van, míg a kormányzat szerint Fico kommunikál, jól van – jelentette a helyszínről a Hír TV tudósítója hozzátéve, hogy ez lehet a csoportok közötti kommunikációs félreértés is. A szlovák közvéleményt leginkább az foglalkoztatja, mikor épül fel a meglőtt miniszterelnök – mondta Bende Balázs.