Százezrekért evett éttermekben egy walesi házaspár, nem fizettek

Wales,házaspár,éttermi,csalás,bolti,lopás
Fotó: X / Helen Tiger
Vágólapra másolva!
A 41 éves Bernard McDonagh és a két évvel fiatalabb felesége, Ann McDonagh szerdán beismerték bűnösségüket a bíróságon, miszerint nem fizettek éttermekben és loptak egy boltból és két szupermarketből. Valószínűleg börtönbe mennek.
Vágólapra másolva!

A 41 éves Bernard McDonagh és a két évvel fiatalabb felesége, Ann McDonagh szerdán beismerték bűnösségüket a bíróságon, miszerint nem fizettek éttermekben és loptak egy Tommy Hilfiger üzletből, és két szupermarketből, egy Sainsbury's-ből és egy Tesco-ból

 - írta meg a Daily Mail.

A házaspárt, akiknek három gyerekük van, azzal vádolják, hogy több mint 400000 forint értékben ettek különböző éttermekben Dél-Walesben, de fizetés nélkül távoztak. Ezen kívül összesen 460000 forint értékben loptak ruhát egy Tommy Hilfiger boltból, és különböző dolgokat egy Sainsbury's és egy Tesco szupermarketből.

A házaspárt lefotózták a bíróság előtt, akik eltakarták az arcukat.

Az egyik étteremben készült kamerafelvételeken látszik, amint a nő megpróbálta kifizetni a számlát, de nem volt sikeres a tranzakció. Azt mondta a személyzetnek, hogy a fia ott marad, amíg ő elmegy a „másik kártyáért”, de nem ment vissza, nem sokkal később a fiú is eltűnt a helyiségből.

Még ebben a hónapban kihirdetik az ítéletet, valószínűleg börtönbe mennek. 

2017-ben egy, akkor 31 éves nő százezrekért evett budapesti éttermekben, de nem fizetett. A minap arról a férfiről is írtunk, aki proseccot és steaket lopott egy brit szupermarketből, ő a rácsok mögé kerül. Itt pedig arról, hogyan lopják meg a tolvajok az önkiszolgáló kasszás boltokat. Egy nő például négyszer próbált meg lopni ugyanabból a termékből Esztergomban, mindig elkapták.