Meggyilkolta prostituált barátnőjének a futtatóját egy férfi

Vágólapra másolva!
Márciusban letartóztatták azt a prostituáltat, aki tavaly egy barátjával megölte a futtatóját. A körülmények azonban nem mindennapiak: kegyetlenül végződött az előre eltervezett bűntett.
Vágólapra másolva!

A gyanú szerint a 65 éves Antonio Pereira meggyőzte barátnőjét, Ana Silvát, hogy a 41 éves Glaudencio Santost, aki futtatta, arra a szeméttelepre csalja, ahol azelőtt sokszor találkoztak. A vád szerint a férfi azóta tervezte a gyilkosságot, mióta rájött, barátnője escortként dolgozik neki. Amikor odaértek, Santost megtámadta és megkínozta a lány barátja, aki egy pisztolyt nyomott a szájába. 

A rendőrség szerint ez volt a büntetés azért, mert orális szexre kényszerítette a lányt.

 

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Fotó: Fotó: Csudai Sándor - Origo 

 

Antonio ezt követően lelőtte Glaudenciót, testét gumiabroncsokhoz kötözte és élve elégette 

- állítják. A hatóságok később két kutyát találtak a helyszínen, amelyek feltehetően Glaudencióhoz tartoztak. A férfi egy szamambiai lakásban próbálta megölni magát, a rátaláló rendőrök azonban szakszerűen ellátták és stabil állapotban szállították a legközelebbi kórházba. 

A gyanúsítottak után februárban hajtóvadászat indult, de Anát csak márciusban tartóztatták le. Előre megfontolt szándékkal elkövetett emberölésért akár 30 évet is rács mögött tölthet.

 

 

Forrás: Mirror