Égő házba rohant be egy hatéves kislány, hogy megmentse a családját

Vágólapra másolva!
A kislány bátorságával megakadályozta a családi tragédiát.
Vágólapra másolva!

Olivia éppen a szomszédban lakó barátjánál volt, amikor észrevette, hogy az út túloldalán lángra kapott a házuk, amelyben otthon aludt az édesanyja és testvérei is. 

A kislány az életét kockáztatva rohant be a lángoló épületben és felébresztette az anyukáját,

 akivel együtt kimentették a szobáikban alvó többi gyermeket is.

A Metro Magazin számolt be az észak-yorkshire-i háztűzről, amelyről a Bors Online is írt. A lángokat és a füstöt több szomszéd is észlelte, de nem feltételezték, hogy bárki is van a házban, mivel nem állt kint egyetlen autó sem az ingatlan előtt. Ezért senki nem is próbált bejutni a házba. 

Ébredj anya - ébreszd fel a többieket

 - kiabálta édesanyjának a kislány. 

Az angol Metro beszámolója szerint egy telefontöltő okozhatta a tüzet, amelynek következtében a ház tetőszerkezete teljesen megsemmisült, a berendezés is megrongálódott. Az épület lakhatatlanná vált.

Nagyon büszkék vagyunk Oliviára. ADHD-ja van, de egy igazán különleges kislány. Hatéves de berohant az égő épületbe. Az utcában lakók ugyanis nem gondolták, hogy még maradt valaki az épületben, mert nem voltak kocsik a ház előtt

 - árulta el Olivia nagymamája a lapnak. Mivel a család minden vagyonát elveszítette, így most adománygyűjtés indult részükre.