Egy amerikai rendőrség Lego-arcokkal takarta ki az elfogott bűnözők arcát

Vágólapra másolva!
A Lego hivatalosan arra kérte az amerikai Murrieta rendőrségét, hogy a jövőben nem használjanak Lego-arcokat arra, hogy kitakarják az elfogott bűnözők arcát.
Vágólapra másolva!

Több olyan kép is rengeteg emberhez eljutott az interneten, amiket a murriteai rendőrség tett közzé a közösségi oldalain. A törvények szerint nem mutathatják meg az elfogott bűnözők arcait, mivel az rossz hatással lehet a későbbi életükre, ezért ki kell azt takarniuk. 

Erre a rendőrség azt a megoldást választotta, hogy különböző Lego-figurák arcaival takarják el a bűnözők arcát, hogy védjék jogaikat. 

Ez azonban nem tetszett a Legónak, ezért március 19-én egy hivatalos levélben arra kérték a kaliforniai város rendőrségét, hogy ne tegyenek ki több olyan képet, amin Lego-arcokkal takarják ki a bűnözők arcát. A rendőrség ezt a közleményük szerint megértette és be is fogják tartani – írja a The Guardian

Az Origo korábban írt egy hihetetlen Lego-készletről, és a világ legnagyobb Lego-készleteiről is. Egy különleges darabért pedig egy vagyont fizettek.