Belehalt a zsírleszívásba egy gyönyörű influenszer

Vágólapra másolva!
Egy fiatal mexikói modell hirtelen halála szinte sokként érte a rajongóit. A modellkedés mellett állatvédelemmel is foglalkozó nő váratlanul halt meg, nem sokkal a zsírleszívás műtétje után.
Vágólapra másolva!

A világhírű mexikói modell, Elena Larrea, március 19-én halt meg trombózisban. A mindössze 31 éve gyönyörű nő, nem csak modellkedéssel foglakozott, 2017-ben ugyanis megalapította a Cuacolandi nevű szervezetet, amely lovak, szamarak és állatkínzásokat túlélő állatok rehabilitálódását segítette. A modell különleges kapcsolatot ápolt a lovakkal és más patás állatokkal - írja a Bors.

Az 520 ezer követővel rendelkező influenszer halálhírét a szervezet közleményben erősítette meg:

Mély fájdalommal tudatjuk Önnel, hogy távozott Elena Larrea, a Cuacolindia elnöke és alapítója, aki sajnos 2024. március 19-én, kedden 15 óra 30 perckor elhunyt. Tüdőtrombózisa vérrögöt okozott a tüdejében. Őszinte részvétünk a családtagjainak, és közeli barátainak. Köszönünk mindent Elena, aki fáradhatatlanul küzdött az állatok jogaiért. Köszönjük minden szeretetét és odaadását, és örök nyugalmat és békét kívánunk neki! Hiányozni fogsz!

A Unilad lap szerint a tragédiához az vezetett, hogy Elena a halála előtt nem sokkal kés alá feküdt zsírleszívás miatt, és ez vezetett végül a trombózishoz a szervezetében.