Agyonlőtt egy nőt a szomszédja Floridában, mert idegesítették annak gyerekei

Vágólapra másolva!
Egy négygyermekes anyát lőttek le egy zárt ajtón keresztül Floridában a szomszédjával folytatott vitát követően.
Vágólapra másolva!

Az elkövetőt még nem tartóztatták le, ugyanis nem tisztázott, hogy indokoltan követte-e el a támadást. Egy 2005-ös törvény szerint akár halálos kiementelű erőszakot is alkalmazhat az, aki úgy érzi, hogy az élete veszélyben van. A rendőrség még arra vár, hogy további információk derüljenek ki miután

kihalgatták a nő gyerekeit, akik miatt vitába keveredtek a szomszéddal.

2021 januárja óta fél tucatszor érkezett bejelentés a rendőrsgéhez a szomszédok közötti viszálykodásról. A veszekedés állítólag most is azzal kezdődött, hogy a gyerekek a szomszéd fűjén sétáltak, aki ezért megdobta az egyik gyereket egy tárggyal. Egyes állítások szerint egy iPad-al találta el, amit korábban a gyerekek otthagytak a kertjében, mikor átmentek sétálni, a nő pedig eltette azt - írja a CBS.

A gyerekek édesanyja átment a szomszédba, hogy visszakérje és ekkor egy zárt ajtón keresztül agyonlőtték, miközben a kilenc éves kisfia mellette állt.

A meggyilkolt nő édesanyja elmondta, hogy a lánya nem fegyverrel ment a szomszédba, nem akart senkit megtámadni, nem jelentett veszélyt senkire, mégis kegyetlenül meggyilkolták.

Az ügyben tart a nyomozás.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!