Parkolónak nézte a liftaknát, 10 métert zuhant kocsijával

Vágólapra másolva!
Elnézte a parkolót egy nő Németországban és kocsijával bezuhant a 10 méter mély liftaknába, azonban sértetlenül megúszta a balesetet és ő maga hívta ki a tűzoltókat.
Vágólapra másolva!

Egy stuttgarti lift aljáról telefonált segítségért egy nő, miután autójával bezuhant a 10 méter mély liftaknába.

A nő éppen haza felé tartott, amikor apró Smartjával egy mélygarázsba akart beparkolni. Talált egy szabad helyet, azonban amikor megpróbált beparkolni autójával nem a parkolóba, hanem egyenesen egy zárt liftajtóba hajtott, aminek az ajtaját átszakította, és kocsijával az aknába zuhant – írja a Bors.

Közel tíz métert zuhant, de karcolások nélkül úszta meg az esetet. Kiszállt az autóból és ő telefonált segítségért.

A bajbajutotthoz két tűzoltó és egy mentős ereszkedett le az aknába, az asszonyt egy hordágyra fektették, és így húzták fel a mélyből.

Zehn Meter tief ist der Smart in die Tiefe gestürzt

A nőt a mentés után rögtön kórházba szállították és szerencsére kiderült, hogy nem sérült meg így a sokkhatás elmúltával távozhatott is az intézményből.

Mindenki, köztük a nő is csak találgatja, mi is történhetett, többen arra tippelnek, hogy az asszony a fék helyett a gázra nyomhatott figyelmetlenségében.

– nyilatkozta a nő.

A liftaknát az eset után kordonokkal kerítették körbe, a roncsot ugyanis még ki kell emelni. A mélygarázs gondnokai remélik, hogy eközben senki nem nézni parkolónak.