Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Megijedtek a szomszédok Berlusconi vulkánjától

Vágólapra másolva!
Vulkánkitöréshez hasonlító látványossággal szórakoztatta vendégeit Silvio Berlusconi volt olasz miniszterelnök szardíniai nyaralójában, ami a szomszédokat annyira megijesztette, hogy kihívták a tűzoltókat.
Vágólapra másolva!

A milliárdos exkormányfő Silvio Berlusconi egy partin lepte meg vendégeit a látványossággal, amelynek a tűzijáték mellett része volt az is, hogy felépítettek egy művulkánt, amely imitált földrengés közepette ki is tört.

A Szardínia szigetén található Berlusconi-villában az egyik legnagyobb olasz ünnep, Szűz Mária mennybemenetele alkalmából tartottak partit - írja a BBC News Online.

A hatalmas, 60 hektáron elterülő üdülő szomszédságában lakók azonban megijedtek a hangoktól, illetve a látványtól, és kihívták a tűzoltókat. Amikor a tűzoltók megérkeztek, Berlusconi testőrei magyarázták el nekik, hogy csupán egy partiról van szó.

A lovagként is becézett Silvio Berlusconi az idén április választásokon vesztette el kormányfői székét szoros versenyben. Szardíniai villájában korábban vendégül látta Tony Blair brit miniszterelnököt és Vlagyimir Putyin orosz államfőt is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről