Menczer Tamás: A baloldal ezt nem érti, mert soha nem csinálta

Vágólapra másolva!
A saját közösségi oldalán posztolt arról a Fidesz kommunikációs igazgatója, hogy a kormány magyarbarát politikát folytat, amit a baloldaliak azért nem értenek, mert ők sohasem képviseltek magyar érdekeket.
Vágólapra másolva!

Úgy látom, és úgy gondolom, hogy nem véletlen, hogy a baloldali kollégák nincsenek itt. Ugyanis nem akarják hallani, hogy mi az igazság

- kezdte a Fidesz kommunikációs igazgatója legfrissebb videójában, és rögtön a tárgyra is tért

"Az igazság az, amiről a miniszter úr is beszélt, hogy bennünket gyakran vádolnak és a külpolitikát azzal, hogy ilyen-olyan barát külpolitikát folytatunk, orosz, amerikai, török, német, ilyen-olyan barát. És ezzel szemben az igazság az, hogy mi magyarbarát politikát folytatunk. Ezt csak azért hoztam ide, mert 

derék baloldali barátaink azért szoktak minket ilyen vagy olyan politikával vádolni, mert nem értik, hogy egy kormány és egy Külügyminisztérium magyarbarát, ugyanis soha nem csinálták ezt. 

Soha nem folytattak magyarbarát politikát és külpolitikát, így a koordináta-rendszerben nem tudják elhelyezni, hogy ez mit is jelent. Sokáig nem volt egészen világos és érthető, hogy azokon a válságokon át, amelyekről a miniszter úr beszélt, hogyan lehetséges az, hogy soha nem a magyar érdeket képviselték. De ma már tudjuk, hogy mindez külföldi megrendelések alapján történik, külföldi finanszírozók alapján és ezeket az embereket szolgálják ki" - mondta Menczer Tamás, majd hozzátette: 

Most, amikor a háború a legnagyobb válság, akkor én azt kérem tisztelettel miniszter úrtól, hogy a harcaiban tartson ki, bár tudom jól, hogy ez így lesz, mert hogyha a baloldal kapna lehetőséget, akkor a külföldi irányítás okán és a külföldi finanszírozók miatt belevinnének minket ebbe a háborúba.

A Fidesz kommunikációs igazgatója felhívta a figyelmet arra, hogy június 9-e már nagyon közel van, a tétje pedig óriási.