Már a nevetségessé vált Magyar Péter hívei is rajta röhögnek

Vágólapra másolva!
Már az agresszív exférj Magyar Péter hívei sem hiszik el a baloldali figura egyre kínosabb és nevetségesebb meséit.
Vágólapra másolva!

Megírtuk, hogy Magyar Péter szerint a „titkosszolgálat elkezdte blokkolni a az internetet és a mobilelérést a TISZA Párt országjárásának helyszínein”. A rendőrség később tisztázta a helyzetet, mint kiderült a baloldali figura egy rádiót nézhetett internetblokkolónak, valamint civilruhás rendőröket hitt titkosszolgáknak.

Magyar Péter nevetséges meséjét már a hívei sem hitték el, egyikük így reagált az interneten:

Én most tökre elhervadtam ezektől. Végre megdobbant a nemzeti érzés a szívemben, és a remény... Ez a 2000 ügynök kicsit sok. A rendőrségi rádió is szemet szúrt, hogy nem blokkoló. Reményeim szerint csak paranoiás ebben az őrületben, vigyázhatna picit jobban arra, amit mond”.

Mire egy másik szimpatizáns hozzáteszi: 

nem is tudja, egyáltalán van-e ennyi ügynök az egész országban.

Megint egy másik kommentelő így reagált a történtekre: „... nekem eléggé úgy tűnik, hogy MP most ellenséget lát sok dologban és bepánikolt.

 

Redditen is érkeztek kemény kritikák

Volt olyan kommentelő Redditen, aki nem csupán az internetblokkolásra, hanem a titkosszolgálat emberének nézett rendőr konteójára is reagált:

Helyi civil ruhás nyomozók, akik be vannak osztva egy kiemelt rendezvény biztosítására, hogy ne legyen rendbontás. Ez teljesen megszokott, rutin dolog, sima rádió van a kezükben, amivel egymással és az ügyelettel beszélnek. Ahhoz nem értek, de az, hogy egy kis településen összegyűlnek és leterhelik a helyi mobil tornyot, szerintem elképzelhető. 

Magyar Péter hülyét csinál magából, ha így folytatja” 

– fogalmaz az illető.

Egy másik Reddit-fórumozó szerint Magyar Péter „kicsit olyan, mintha egy tini párkapcsolat egyik fele lenne. Néha jókat mond és csinál, tökre elhiszi az ember, hogy valami kiemelkedő és különleges, erre jön egy akkora g*cinagy red flag, ami felett nem lehet elnézni”. Majd felteszi a kérdést: vajon Magyar nem veszi-e észre, hogy ezzel két lépést visszalöki magát?

Ugyanezt éreztem, amikor nem bírt értelmes választ adni a diákhiteles ügyekben, és behisztizett. 

Nem tudom, hogy ezek felett el kéne-e néznünk, és vállalni, hogy újra elindulunk a lejtőn, vagy csak én reagálom túl” – idézte a Mandiner.

 

Magyar öngyilkosság-színlelése is előkerült

A Reddit-fórumon az internetblokkoló és a 2000 titkosszolgálati ügynökről szóló konteói mellett Magyar öngyilkossággal való fenyegetésének története is szóba jött.

Most akkor csak annyit kérdezek, ha ezt így előadta, akkor vajon mi igaz az öngyilkosság színleléséből és a többi zaklatós sztoriból? 

Én is reménykedem egy váltásban, de azért aki figyeli az embert, ahogy beszél – testbeszéd, stb. – valami nagyon nem stimmel” – fogalmaz egy hozzászóló, mire egy másik így reagál: „Szerintem az igaz. Nem százas az ember. De én is így vagyok vele: reménykedem egy váltásban”.

Voltak, aki szerint, ha ezt más rakta volna ki – például Vona, Ungár Péter vagy Vitézy Dávid – akkor nem lenne vita arról, hogy jogos-e vagy sem, hanem hangosan röhögnének az illetőn az emberek.