Karácsony Gergelynek nem volt elég a ciklus, hogy betartsa az ígéretét

karácsonygergely, karacsonygergely, budapest
Karácsony Gergely
Fotó: Metropol
Vágólapra másolva!
Szentkirályi Alexandra, a kormánypártok főpolgármester-jelöltje ismét leleplezte Karácsony Gergely egyik be nem tartott választási ígéretét, hazugságát. Karácsony Gergely a 2019-es választási kampányában még azt ígérte, hogy a Városháza mögött található parkoló helyén egy hatalmas zöld agórát fog létrehozni. A kormánypártok főpolgármester-jelöltje megmutatta a maga pop-up parkját.
Vágólapra másolva!

Karácsony Gergely a 2019-es választási kampányában még azt ígérte, hogy a Városháza mögött található parkoló helyén egy hatalmas zöld agórát fog létrehozni, amely a város főteréül szolgál majd. Azonban csaknem öt év után mindössze egy pop-up parknak nevezett, virágládákkal és egy gigantikus homokozóval telerakott murvás parkolóra futotta a főpolgármesternek – írja a Magyar Nemzet.

Karácsony Gergely így folytatta a 2019-es ígéreteinek sebtiben történő teljesítését. Ennek részeként a főpolgármester átadta a nagyközönségnek a Városháza parkolójában kialakított átmeneti parkot, ahol számtalan asztal, szék, egy kisméretű színpad és egy hatalmas homokozó is helyet kapott.

A területet pedig annak ellenére nevezik városi parknak, hogy jelenleg egyetlenegy földbe ültetett növényt sem lehet felfedezni benne.

Az egykori parkoló területén ugyanis hatalmas virágládákba ültetett növények állnak, annak ellenére, hogy a balliberális városvezetés korábban számtalan alkalommal elmondta, miért nem jók a nem földbe ültetett fák. Karácsony Gergely a pop-up parknak nevezett terület megnyitóján emellett ismét ígéretet tett a Városháza park megépítésére. A politikus azt állította, a következő ötéves ciklusban be fog fejeződni a park fejlesztése.