Így buktak le a veszélyes bűnözők, akik rendőrnek hazudták magukat - videó

bankkártya, hamis bankkártya
Vágólapra másolva!
A nyomozók online csalás miatt indítottak eljárást egy bűnbanda ellen akik raboltak is, ráadásul, úgy hogy rendőrnek adták ki magukat. A banda egy találkozót beszélt meg dílerekkel, majd ott rendőri akciót színleltek, sőt még meg is bilincselték a helyszínre érkező drog-kereskedőket, akiktől a náluk lévő drogot ellopták, miközben brutálisan megverték őket.
Vágólapra másolva!

Három férfi üzleti találkozót beszélt meg drogdílerekkel, azért, hogy tőlük kábítószert lopjanak. 2022. december 11-én Gödöllőn találkozott három férfi, és ismeretlen társaik a dílerekkel. 

A banda mikor a helyszínre ért rendőri akciót színlelt,

 autójukra szrénát tettek, amit be is kapcsoltak, és arcukat kámzsával eltakarva azt kiabálták, hogy „Rendőrség!”. Ezután kényszerítették a dílereket, hogy szálljanak ki a kocsijukból, akik az állrendőrök a földre fektettek, majd brutálisan megvertek. Ezután megbilincselték őket, miközben néhány banda tag átkutatta az autójukat és a dílerek ruháit.

 Az autóból közel 600 ezer forintot és drogot loptak.

 A banda a dílereket megbilincselve a helyszínen hagyta. 

A nyomozók ezután azonosították a banda három tagját, akiket a kommandósok fogtak el április 16-án.

 Az egy időben és több helyszínen tartott akció során a nyomozók rengeteg pénzt, hamis bankkártya másolatokat, számítógépeket és elektronikai eszközöket, egy gumilövedékes fegyvert, amfetamin előállításához szükséges eszközöket és kábítószert foglaltak le

A nyomozók a 28, 23 és 22 éves férfit kihallgatták, őrizetbe vették, majd a bíróság április 18-án elrendelte a letartóztatásukat. 

A kiberbűnözési osztály vizsgálja, hogy a hamis bánkártyákkal milyen bűncselekményt követtek el a banda tagjai.