Az európai parlamenti választásra készülve Választási Manifesztumot fogad el a Fidesz

Orbán Viktor, OrbánViktor, miniszterelnök
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Az európai parlamenti választásra készülve Választási Manifesztumot fogad el a Fidesz április 19-én, pénteken 15 órától a Millenárison - jelentette be közösségi oldalán a Fidesz kommunikációs igazgatója. Menczer Tamás szerint az eseményen beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök, a rendezvényen felszólal továbbá Szijjártó Péter külügyminiszter és Deutsch Tamás EP-listavezető.
Vágólapra másolva!

Védjük meg Magyarország békéjét és biztonságát! - írta Menczer Tamás a Facebookon, és közölte:

az európai parlamenti választásra készülve Választási Manifesztumot fogad el a Fidesz április 19-én, pénteken 15 órától a Millenárison. Az eseményen beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök, a rendezvényen felszólal továbbá Szijjártó Péter külügyminiszter és Deutsch Tamás EP-listavezető.

Menczer Tamás szerint a Választási Manifesztum – amelyet a Fidesz Országos Választmánya fogad el - tartalmazni fogja azt, hogy mi a június 9-i választás tétje, és melyek a Fidesz legfontosabb céljai. A kommunikációs igazgató leszögezte:

rendkívüli jelentőségű választás előtt állunk, hiszen a szomszédunkban már több mint két éve háború dúl, a világban háborús készülődés látható, a harmadik világháború veszélye soha nem volt akkora, mint napjainkban. Most a háború és a béke között kell választanunk!

Hozzátette:

mi nemet mondunk a háborúra, meg akarjuk őrizni Magyarország békéjét és biztonságát, de a nyomás a háborúpártiak részéről egyre nő, így hazánk békéjének megőrzése csak a magyar emberek támogatásával lehetséges. Továbbra is nemet mondunk a bevándorlásra és az LMBTQ-propagandára is.

A rendezvény a közösségi médián keresztül is követhető lesz.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK