A szépülő nők figyelmetlenségét használta ki a később zokniban menekülő tolvaj

Fotó: Rendőrségiillusztráció
Vágólapra másolva!
A manikűrösénél tűnt a pénztárcája egy nőnek néhány napja. Hárman voltak a szalonban, amikor mindez történt, ő, a műkörmös, és egy harmadik nő. Utóbbi, egy ismeretlen asszony, rövid ideig maradt, csak időpontot kért. Később kiderült, hogy ez csak figyelemelterelés volt, a nő kihasználta az alkalmat, amikor a körmös hátrafordult a naptárjáért, a vendége pedig máshova figyel, azonnal vitte, amit tudott.
Vágólapra másolva!

A rendőrök másfél héttel később egy hasonló esetről kaptak bejelentés. Ez alkalommal a kozmetikusnál tűnt el az egyik vendég táskája. 

A nőnek a szempilláját festették, ezért csukva volt a szeme, a kozmetikus pedig egy másik szobában telefonált, amikor valaki belépett, és elemelte a táskát. 

A rendőrök sejtették, hogy a két eset összefügghet, és egy helyi nő a tolvaj, akivel szemben korábban már folyt eljárás hasonló ügyek miatt. Ráadásul az egyik lopást rögzítette egy kamera, így azonosítani tudták a tolvajt.

Amikor a rendőrök megjelentek a 44 éves asszony lakásán, a nő menekülni kezdett. Arra azonban nem volt ideje, hogy cipőt húzzon, így az ablakon kiugorva, zokniban próbált elfutni, de sikerült elfogni. Őrizetbe vették, és kérték a letartóztatását.

Ahogy azt korábban megírtuk, trükkös módszerrel lopott benzint egy kisnánai férfi, máshol pedig sunyi, gusztustalan módon loptak meg egy idős nőt egy parkolóban, erről videó is készült, ahogy azt is megírtuk, hogy trükkös tolvajok loptak meg külföldieket Budapesten.