Recés késsel darabolta fel az élettársát egy zalaegerszegi férfi

Vágólapra másolva!
A rendőröket március elején értesítették arról, hogy egy férfi elásott holttestét találták meg Zalaegerszegen. Ezután a rendőrök néhány órán belül kiderítették, hogy kik gyilkolhatták meg a férfit, akit olyan brutálisan összevertek, hogy belehalt a sérüléseibe. Miközben a nyomozók az előző holttest maradványainak helyszínét vizsgálták, egy másik holtestet is találtak az előzőtől nem messze. Mint kiderült, egy férfi gyilkolta meg az élettársát, akinek a holttestét többször megpróbálta felgyújtani, majd végül elásta.
Vágólapra másolva!

Március 4-én, egy zalaegerszegi szennyvíztelepnél egy elásott holttestet találtak. A rendőrök ezután három órán belül kiderítették, hogy két férfi négy hónappal korábban összeveszhetett egy hajléktalanként élő ismerősökkel. A vita közben a két férfi többször megrugdosta ismerősüket és kézzel, valamint egy fa darababbal meg is ütötték. Olyan brutálisan összeverték az ismerősüket, hogy az belehalt a sérüléseibe. 

Ezután a holttestet elásták, és elmenekültek.

A rendőrség mikor megtalálta az elásott maradványokat hamar azonosította a gyilkosokat. Egy 21 éves helyi és egy 32 éves nemesapáti férfit letartóztattak. 

holttest, maradványt, Zalaegerszeg
Többször felgyújtott élettársa holttestét egy zalaegerszegi férfi, majd elásta. 
Fotó: Police.hu

Ezután néhány nappal, március 19-én délután egy újabb holttestet találtak a rendőrök egy tetemkereső kutyával  Zalaegerszegen, szintén a szennyvíztelepnél elásva. 

A nyomozók a helyszín megvizsgálása után azonosították a lehetséges gyilkost. A gyanú szerint 

egy 49 éves férfi tavaly ősszel féltékenységből megütötte, megrugdosta élettárását, aki belehalt a sérüléseibe.

Ezután egy takarót és egy matracot tett élettársa holttestére és felgyújtotta. Mivel a férfinak nem sikerült elégetnie a maradványokat, ezért a Zala folyóba dobta. Azonban a víz nem vitte el a testet, ezért újra plédekbe csomagolta és meggyújtotta. 

Több órán keresztül égette, mire végül egy recés késsel feldarabolta, beletette egy bevásárlótáskába és elásta.

A maradványok azonosítása még folyamatban van.

A rendőrök elfogták a 49 éves helyi férfit, akit halált okozó testi sértéssel gyanúsítanak. A férfit kihallgatták és a bíróság elrendelte a letartóztatását.