Bohár Dániel: Az RTL mindenhol a nemzet ellensége

balaton, strand, nyár, napozás
Balaton, nyár, strand
Vágólapra másolva!
"Főműsoridőben Horvátországban a külföldi tulajdonú RTL négy perces riportban számolt be arról, hogy a horvát tengerpart "megfizethetetlen, drága a fagyi, a cevap, a szállás, minden. A horvátoknak elérhetetlen a tenger." És természetesen emiatt üres. Ismerős valahonnan?" – teszi fel a kérdést legújabb posztjában Bohár Dániel riporter. A Megafon tagja a családjával nyaralt Horvátországban, és egyik este belenéztek a helyi RTL adásába, és mivel a felesége tökéletesen beszél horvátul, fordított neki. A riporter megdöbbent, mert szerinte az RTL ugyanúgy hazudik itthon és külföldön egyaránt.
Vágólapra másolva!

Bohár Dániel felháborodásáról szóló Facebook-bejegyzését az alábbiakban közöljük.

Az RTL mindenhol a nemzet ellensége. Az elmúlt két napot a szomszédos Horvátországban töltöttük a családommal, még sosem jártunk a Tengermelléknél, pedig mennyi magyar emlék...

Egyik este belenéztünk a helyi RTL adásába és mivel a feleségem tökéletesen beszél horvátul, fordított nekem. Főműsoridőben Horvátországban a külföldi tulajdonú RTL négy perces riportban számolt be arról, hogy a horvát tengerpart "megfizethetetlen, drága a fagyi, a cevap, a szállás, minden". "A horvátoknak elérhetetlen a tenger." És természetesen emiatt üres.

A dollármédia külföldön is hergel, nemcsak itthon. (A kép illusztráció!) Forrás: Pixabay/neufal54

Nálunk nem a cevap a "drága", hanem a lángos, de amúgy minden ugyanaz. Ezeket azért fizetik, hogy rombolják a nemzeti értékeket.

Az RTL gyomorforgató Horvátországban és Magyarországon is, illetve mindenhol ahol végzi pusztító munkáját.