Elrabolta és megverte élettársát egy salgótarjáni férfi

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy salgótarjáni férfi az autójába rángatta az élettársát, ököllel megütötte majd a város másik felére vitte. Két hónappal később ugyanezt ismét megcsinálta. Az ügyészség vádat emelt ellene.
Vágólapra másolva!

Tavaly februárban a nő az egyik salgótarjáni buszmegállóban várt, amikor odaért kocsival a férfi és azt mondta neki, hogy szálljon be.

A nő ezt nem akarta megtenni, ezért kiszállt a kocsiból és a karjánál fogva megrángatta, majd belökte a kocsiba az élettársát. Miután a férfi is beült az autóba, ököllel megütötte a fejét.

A nő többször is kérte a férfit, hogy engedje kiszállni. Ehelyett elvitte a város egy másik pontjára, majd azt mondta neki, hogy szálljon ki a kocsiból és döntse el, hogy alulról vagy felülről vetkőzik meztelenre. A síró és könyörgő nőt végül hazavitte a férfi.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Két hónappal később a nő megint a buszmegállóban várakozott, amikor a férfi megállt mellette az autóval és azt mondta neki, hogy szálljon be, menjenek együtt a gyerekeikért az iskolába. A nő ezt nem akarta, azt válaszolta, hogy majd az iskolánál találkoznak.

A férfi erre kiszállt a kocsiból, és megint berángatta az autóba a nőt, majd együtt mentek az iskolához.

Az ügyészség személyi szabadság megsértése miatt emelt vádat a férfi ellen és azt javasolják, hogy a bíróság ítélje felfüggesztett börtönbüntetésre.