Szánthó Miklós: A CPAC Hungary megvalósította a liberálisok rémálmát, a nemzeti erők nemzetközi összefogását

Szánthó Miklós
Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója
Vágólapra másolva!
Szánthó Miklós a Magyar Nemzetnek adott interjút, ahol kiemelte, hogy az Isten, haza és család hármasa mentén megvalósult a pártpolitikán túlmutató konzervatív összefogás nemzetközi szinten. Az Alapjogokért Központ főigazgatója szerint a magyar jobboldal teljes szellemi fölénybe került a baloldallal szemben.
Vágólapra másolva!

Szánthó Miklós mint fogalmazott, az idei CPAC Hungary átütő siker, hatalmas csapatmunka volt, ami az egész magyar jobboldal érdeme. Az Alapjogokért Központ főigazgatója elmondta, hogy sok pozitív visszajelzést kaptak a konferencia után, ez pedig azt jelenti, hogy kiváló konferenciát valósítottak meg.

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója Forrás: Alapjogokért Központ

-emelte ki Szántó.

Szánthó véleménye szerint minden résztvevőben rögzült az, hogy a jobboldal miért is kell összefogjon. Itt utalt Orbán Viktor szavaira, aki azt mondta, hogy a migráció, a gender, a woke ugyanannak a radikális baloldali vírusnak a variánsai, melyek globálisan terjednek, és ez ellen nemzetközi szinten is koordinált „politikai járványügyi" védekezésre van szükség.

Kiemelte, hogy a balliberális, kommunista és a posztmodern hálózat tagjai kivételes figyelmet fordítottak a nemrég megrendezett konferenciára. A sok ezer fős, több száz külföldi vendéget felvonultató CPAC Hungary a magyar jobboldal nemzetközi jelenlétének igencsak erős szimbóluma - fogalmazott a főigazgató.

Kiemelte, hogy több mint 15 év nagyon kemény építkezése után ugyanis ma az a helyzet, hogy a

magyar jobboldal egész egyszerűen szellemi és szervezettségi fölénybe került a magyarországi baloldalhoz képest.

Elmondta, hogy CPAC Hungary fő üzenete, az Együtt erő vagyunk!, a tengerentúlon is rezonált. Az eredeti cél az volt, hogy megvalósítsák a liberálisok rémálmát, a nemzeti erők nemzetközi összefogását. Magyar szervezésben nemzetközi szinten is létrejött a centrális politikai erőtér, a szuverenisták szövetsége a globalista hálózatokkal szemben.

Az Isten, haza, család értékek mentén létrejött egy pártpolitikán túlmutató nemzetközi összefogás.

Mint fogalmazott, a magyar konzervatívok teljesítménye, tartása, bátorsága reményt ad a jobboldaliaknak Mexikóvárostól Tokióig.

- emelte ki.

A teljes interjút a linkre kattintva olvashatják el a Magyar Nemzet oldalán.