Hatalmas kövekkel dobálta ismerősét és testvérét egy jászladányi férfi

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy jászladányi férfi összeveszett a testvérével és nő ismerősével, ezért zsemle méretű kövekkel kezdte el őket dobálni. A fejükön találta el őket, amitől súlyosan megsérültek.
Vágólapra másolva!

2021 augusztusában a részeg férfi, Jászladányban elment a női ismerőséhez, ahol ott volt a testvére is. Vitatkozni kezdett a testvérével, majd a vita hevében a szomszédos ház udvaráról felvett két, nagyjából zsemle nagyságú követ és azokat a testvére felé dobta.

A testvére el tudott hajolni a kő elől, ami így a mögötte álló nő fejét találta el. A második dobás már a testvér fejét találta el.

A férfi ezek után még több követ dobott el, de azok már nem találtak el senkit. A testvér és a nő súlyosan megsérültek, eltört a homlokcsontjuk.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A bíróság első fokon életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt 6 év börtönbüntetésre ítélte. A végzés fellebbezések miatt nem lett jogerős. Másodfokon, a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség az elsőfokú ítélet helybenhagyását javasolja – írja a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség.