Zsarolta a kamara az orvosokat?

covid19, covid-19, covid, koronavírus, oltás, iskola, vakcina, Pfizer
Mátészalka, 2021. augusztus 30. Orendi Judit iskolaorvos beolt egy diákot a német-amerikai fejlesztésű Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyaggal, a Comirnaty-vakcinával Mátészalkán, a Képes Géza Általános Iskolában 2021. augusztus 30-án. Az iskolákban a koronavírus elleni oltásokat augusztus 30-án és 31-én, valamint szeptember 2-án és 3-án adják be az iskolaorvosok és háziorvosok bevonásával. Az oltás Pfizer-vakcinával történik. MTI/Balázs Attila
Vágólapra másolva!
Az orvosi ügyeleti rendszer átalakítása kapcsán felmerült fenyegetések kapcsán már a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda is nyomoz.
Vágólapra másolva!

Az egészségügyi átalakítás részeként tervezett új orvosügyeleti rendszer bevezetése több vármegyében zajlik.Ugyanakkor ez az átalakítási folyamat nem mindenki tetszését nyerte el, és ennek a jogszerűség keretein túlmutató stílusban és tartalommal adtak hangot - írta a police.hu.

Már a rendőrség is vizsgálódik az új ügyeleti rendszer kapcsán Forrás: MTI/Balázs Attila

Az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda feljelentés kiegészítés keretében folytat vizsgálatot arra vonatkozólag, hogy történt-e bűncselekmény.