Alsógatyában vágott neki a jeges víznek a szerb határon egy norvég

Vágólapra másolva!
Csak alsónadrágot viselt az a norvég férfi, akit a szerb határ közelében találtak meg a jeges vízben a határőrök. Azt mondta, elszórta a ruháit és az iratait, de nem tudta elmagyarázni, hogy miért. Szerbiába akart átjutni.
Vágólapra másolva!

A jeges vízben találtak egy csupán alsónadrágot viselő norvég férfira a határrendészek Mórahalom közelében, néhány kilométerre a szerb határtól. A férfira egy mórahalmi tanya lakója figyelt fel. A kiérkező határrendészek meg is találták a férfit, takaróba bugyolálták, és kocsiba ültették - közölte a Csongrád megyei rendőrség.

A férfi azt mondta, nem sokkal korábban Szerbiába akart utazni, de a szerb hatóságok visszafordították az átkelőnél. Gyalog indult vissza, de menet közben elszórta a ruháit és az iratait - mondta. Arra azonban a rendőrség szerint nem tudott kielégítő magyarázatot adni, hogy miért szórta el a holmiját. A járőrök megtalálták a holmijának egy részét.

A férfit orvoshoz vitték, a rendőrség szerint szerencsére nem töltött sok időt alsónadrágban a fagyos reggelen. Értesítették a norvég követséget és a Magyar Máltai Szeretetszolgálatot, amely szállást és orvosi ellátást biztosít a férfinak.