Itt a megdöbbentő igazság Britney Spearsről

Vágólapra másolva!
A Britney Spearshez közel állók már hónapok óta olyan rémhíreket terjesztenek, miszerint a pophercegnő közel áll az anyagi összeomláshoz, amit azzal támasztanak alá, hogy mióta felszabadult a több mint egy évtizedig tartó gondnoksága alól, és átvehette az irányítást az élete mellett a pénztárcája felett is, az énekesnő brutális iramban költi a felhalmozódott vagyonát. Közben azonban kiderült, hogy csak tavaly 40 millió dollárt keresett.
Vágólapra másolva!

Legutóbb Britney Spears-szel kapcsolatban arról írt az Origo, hogy mentő ment érte egy Los Angeles-i szállodába, ahol a barátjával történt csúnya veszekedés következtében meg is sérült. Ezen a bizarr estén az énekesnő magából kikelve zaklatta és fenyegette a hotel alkalmazottait és vendégeit. A szinte csak bugyit viselő Spears az ügyeletes orvosok gyűrűjében szállt be a mentőautóba. 

Az énekesnőhöz közel álló több forrás is azt nyilatkozza már hónapok óta, hogy Britney a mentális és az anyagi összeomlás szélén áll. Nem tett tehát jót neki, hogy kikerült a gyámsága alól, és teljesen függetlenné vált. 

Ezt azzal vélték bizonyítani, hogy a pophercegnő egészen meglepő tempóban költi a vagyonát, miközben gyakorlatilag nem is dolgozik.

 

Britney Spears és Steven Tyler
Fotó: Getty Images

A Us Weekly birtokába került információk szerint viszont Britney Spears tavaly 40 millió dollárt keresett, így tehát nem is lehetnek anyagi gondjai. De mégis hogyan tehetett szert ilyen hatalmas vagyonra, ha a hírek szerint más sem csinál, csak költi a vagyonát, meztelen fotókat tölt fel magáról az Instagram oldalára, pucéran vonaglik zeneszámokra, és össze-vissza beszél, mindenféle értelem nélkül?

Britney ősszel adta ki "A bennem lévő Nő" című memoárját, amely gyorsan bestseller lett. A jelek szerint legalább 15 millió dollárt keresett a könyv kiadásával. 

Az énekesnő hatalmasat kaszálhatott az Elton John-nal közös "Hold me Closer" című duettel, a parfümjeinek az eladásából, valamint a kiterjedt zenei katalógusából származó jogdíjakból is. Sokan azzal védték meg a hírességet, hogy habár tény, hogy imád vásárolni, de állítólag kerüli a designer márkákat, és ragaszkodik a megfizethető ruhatervezőkhöz, szettjeit főleg az interneten szerzi be. Nagyobb összegeket inkább az utazásaira költ. 

image

Sokan azonban azért is aggódnak Spears miatt, mert nemrég kijelentette, hogy soha többé nem tér vissza a show világába, így ha nem lesz bevétele, csak a megmaradt vagyonára támaszkodhat. A popsztár azonban hangoztatta, hogy szeretne egy második memoárt is írni, amiben főleg a legutóbbi férjével, Sam Asghari-val töltött éveiről írna. 

Forrás: The Richest