Rengeteg embert keres a magyar Lidl közel 600 ezres bérért, sokaknak szállást is adnak

Vágólapra másolva!
Megkezdte a Lidl a nyári szezonra való toborzást a Balaton és a Velencei-tó partján található nagy forgalmú áruházaiba. A vállalat a kiemelt bérezés mellett szállást is biztosít a kiválasztottak számára.
Vágólapra másolva!

A Lidl a nyári szezonra összesen közel 200 új pozícióra keres munkavállalókat a Balaton és a Velencei-tó partján található nagy forgalmú áruházaiba. A vállalat tizenegy, a Balaton és a Velencei-tó közelében található áruházában új, szezonális munkahelyeket hoz létre április 1. és augusztus 31. között.

„A nyárhoz közeledve folyamatosan növekszik a szezonális üzleteink forgalma, és a megnövekedett vásárlószám kiszolgálásához plusz munkaerőre van szükség, ezért már áprilistól hónapról hónapra új munkavállalókkal bővül a Lidl érintett áruházainak csapata. A főszezonra összesen közel 200 új munkahelyet hozunk létre, amihez kiemelt bérezés társul.

Az elérhető belépő bruttó jövedelem heti 40 órás munkaviszony esetén 588.000 Ft, és ezen felül még szállást is biztosítunk 

– emelte ki Tőzsér Judit a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője a cég közleményében.

Lidl, feszitválbolt
A képen a Lidl egyik fesztiválboltja tavaly: ezeken a helyeken is nyári hangulat várta a vásárlókat, a Balatonnál és a Velencei-tónál dolgozó szezonális munkavállalókat idén el is szállásolja az áruházlánc
Fotó: Lidl

Az érdeklődők teljes és részmunkaidős pozíciók közül is választhatnak majd, munkaviszonyuk pedig a munkábaállás kezdőidőpontjától függően 1-5 hónap közötti határozott időre szól. A szezon alatt dolgozók – csak úgy, mint a Lidl minden munkavállalója – számára a vállalat a közösségi közlekedéssel történő munkábajárást 100%-ban téríti, míg az autóval történő munkábajárást 40 Ft/km-rel támogatja. Ezen felül részesülnek a cég egészségprogramjában is.

A szezonális munkával és a jelenleg nyitott pozíciókról bővebb információ a vállalat toborzási oldalán található.