Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Taylor Swift újjávarázsolja egy volt hollywoodi filmmogul ikonikus kastélyát

Taylor Swift, Beverly Hills, ház, villa, ingatlan, háza
Taylor Swift Beverly Hills mansion which she purchased in January 2018 for $25 million. 18 Oct 2018 Pictured: Taylor Swift. Photo credit: CJT / MEGA TheMegaAgency.com +1 888 505 6342 October , 2018
Vágólapra másolva!
Taylor Swift védett minősítést kapott a néhány évvel ezelőtt 25 millió dollárért megvásárolt, de ma már 32 millió dollárt érő Beverly Hills-i kastélyára, amely Hollywood történetének egy darabkáját képviseli, hiszen korábban Samuel L. Goldwyn filmmogul tulajdonában volt.
Vágólapra másolva!

Taylor Swift évek óta a rezidencia felújításán dolgozik, amelyben a Goldwyn-család két generációja is lakott. A több mint 10 ezer négyzetméteres kúria hamarosan régi fényében fog ragyogni.

Az ingatlant a legapróbb részletekig pontosan olyan állapotba szeretnék visszaállítani, ahogyan 1934-ben Samuel L. Goldwyn, az MGM filmstúdió egyik alapítója számára megépítették - emeli ki a hgtv.ca.

Taylor Swift hatalmas Beverly Hills-i birtokát teljes egészében felújítja Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Cjt / Mega

Az ingatlan védett minősítésének vannak előnyei és hátrányai is Swift számára, hiszen noha tetemes adókedvezményekben részesül, a Beverly Hills-i polgármesteri hivatal jóváhagyására is szüksége van a felújítási munkák elvégzéséhez vagy új elemek beépítéséhez (például hangstúdió kialakításához).

A régi Hollywood csillogása egyébként áthatja az egész hatalmas épületet, amely egykor legendás bulik és fényűző vacsorák helyszíne volt, olyan hollywoodi legendákkal, mint Marlene Dietrich, Charlie Chaplin vagy Clark Gable.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről