Elképesztő dolgot talált egy 14 éves lány a repülőgép mosdójában

american airlines
American Airlines repülőgép
Vágólapra másolva!
Még az FBI is nyomozást indíthat, miután egy 14 éves lány állítólag egy iPhone-t talált a Bostonba tartó repülőgép vécéülőkéjének hátuljára ragasztva.
Vágólapra másolva!

Döbbenetes élményben volt része annak a 14 éves amerikai lánynak, aki a családjával Charlotte-ból Bostonba tartott. A lány ugyanis

a repülő vécéülőkéjének hátulján egy odaragasztott iPhone-t talált.

Az eset szeptember 2-án történt, az American Airlines egyik járatán. A lánynak a személyzet egyik férfi tagja mondta a repülőn, hogy nyugodtan használja az első osztály mosdóját. A férfi előbb bement a mosdóba, majd közölte a lánnyal, hogy a vécé ülőkéje eltört, de ne aggódjon. A férfi azt követően is bement a mosdóba, hogy a lány kijött.

Miután viszont a lány használta a vécét, arra lett figyelmes, hogy egy iPhone-t rögzítettek a vécéülőke hátsó részére, feltehetőleg azért, hogy a készülék felvegye őt. A lány a saját telefonjával le is fényképezte a kérdéses iPhone-t, mielőtt kiment a mosdóból.

Döbbenetes dolgot talált a repülő mosdójában egy 14 éves lány Forrás: AFP/NurPhoto/Nicolas Economou

A család közleményben tudatta, hogy nemcsak a lányukat, de az egész családot megrázta és megdöbbentette az eset. A család ügyvédje szerint egyelőre nem indítottak hivatalos jogi eljárást az ügyben.

A hatóságok a gép leszállása után vizsgálatot indítottak, és a massachusettsi állami rendőrség elvitte a helyszínről a személyzet tagját, aki kapcsolatba került a lánnyal az eset során.

Az állami rendőrség később jelezte, hogy az ügyben az FBI az elsődlegesen illetékes nyomozóhatóság, ugyanis az incidens a levegőben történt, ahol az FBI-nak van illetékessége. Az FBI szóvivője egyelőre nem kommentálta az esetet.

Az American Airlines viszont kiadott egy közleményt, amelyben elmondták, a légitársaság nagyon komolyan veszi az ügyet, és teljes mértékben együttműködnek a nyomozóhatóságokkal.

Forrás: Yahoo News