Az ingatlanpiacon veszített rengeteg pénzt Nicolas Cage

National treasure Cinema notebook hp advertisement informatics U.S.A. COMPUTER HORIZONTAL
National treasure Year: 2004 Director: Jon Turtletaud Nicolas Cage
Vágólapra másolva!
Nicolas Cage elárulta, hogyan szabadult meg a 6 millió dolláros adósságától. Erről a Fox számolt be.
Vágólapra másolva!

A "60 Minutes" című műsorban a Tolvajtempó sztárja elárulta, hogy nemrég túl sok pénzt fektetett az ingatlanpiacba, emiatt pedig a válság kitörése nyomán 6 millió dolláros adóssága keletkezett.

A munkája iránti elkötelezettség volt az egyetlen, ami segíthetett neki talpra állni anyagilag.

"Túlságosan sokat fektettem az ingatlanpiacba. Az ingatlanpiac pedig összeomlott, és én nem tudtam időben kiszállni" - mondta az Oscar-díjas színész. "Mindent visszafizettem, de körülbelül 6 millió dollárról volt szó. Soha nem jelentettem csődöt. A munka volt az őrangyalom, neki köszönhettem, hogy nem mentem teljesen tönkre."

Nicolas Cage Forrás: AFP/Photo 12

2019-ben Cage a New York Timesnak azt nyilatkozta, hogy a pénz volt a legfőbb motivációja akkoriban, és ezért szerepelt olyan sok filmben.

"Nem tudok konkrétumokba, százalékokba vagy arányokba bocsátkozni, de igen, a pénz a legtöbb esetben meghatározó tényező volt egy szerep elvállalása során. Viszont arra mindig figyeltem, hogy az alakításom, a játékom szórakoztató legyen."

Majd így folytatta: "Nem titok, hogy követtem el hibákat a múltban, amelyeket meg kellett próbálnom kijavítani."

Cage azt is elárulta a műsorban, hogy az ingatlanpiaci összeomlással az addig megkeresett vagyonának jelentős részét elveszítette. Viszont a rá osztott feladatoknak, játékfilmeknek köszönhetően soha nem kellett csődöt jelentenie, és erre nagyon büszke.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!