Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Arany minősítésű felelős foglalkoztatói tanúsítványt kapott a nemzeti lottótársaság

szerencsejáték, elismerés
Arany minősítésű felelős foglalkoztatói tanúsítványt kapott a Szerencsejáték Zrt
Vágólapra másolva!
Az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság minden évben díjazza azokat a hazai munkáltatókat, amelyek a munkavállalóikat vállalatuk legfontosabb értékeként kezelik. A Szerencsejáték Zrt. az idei auditon megkapta a legmagasabb minősítést, ami azon cégeknek adható, akik a munkatársak megtartása, fejlesztése, jólléte érdekében iránymutató eszközöket alkalmaznak, továbbá olyan szervezeti kultúrát teremtenek, amelyek lehetővé teszik a szervezeti és személyes célok kölcsönösen előnyös összehangolását.
Vágólapra másolva!

A Felelős Foglalkoztató Minősítési Rendszer egy olyan szakmailag megalapozott, objektív szempontrendszer, amely több lépcsőben és számos dimenzió mentén vizsgálja, majd osztályozza, a vállalatok felelős foglalkoztatói tevékenységeit, HR stratégiáját.

A nemzeti lottótársaság első alkalommal vett részt az auditon, amelyen a legmagasabb, arany minősítési fokozatot sikerült elérnie.

A Szerencsejáték Zrt. az OFA által vizsgált 9 foglalkoztatási dimenzió mindegyikében rendelkezik jó gyakorlattal, a következő 4 dimenzióban pedig kiemelkedő értékelést kapott: a béren kívüli juttatások, a tudástranszfer, a fizikális és mentális egészségi állapot megőrzése, valamint a közösségi- és társadalmi jóllét támogatása.

Arany minősítésű felelős foglalkoztatói tanúsítványt kapott a Szerencsejáték Zrt Forrás: Szerencsejáték Zrt.

„Mi a Szerencsejáték Zrt-nél úgy gondoljuk, hogy a foglalkoztatás minősége kulcsfontosságú a szervezeti kultúránk megerősítésében, ezért is tölt el minket büszkeséggel a Felelős Foglalkoztató Pályázaton elért arany minősítés.

– mondta Mager Andrea. A Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója hozzátette: „Számunkra mindig is kiemelkedően fontos volt, hogy munkatársaink és játékosaink támogatása mellett a társadalom számára is minél több pozitív dolgot tudjunk visszaadni. Emiatt külön öröm, hogy az audit során CSR programjaink közül hármat is társadalmi szintű népszerűsítésre, adaptálásra javasoltak."

A Szerencsejáték Zrt. bő tíz éven belül a hetedik rangos elismerését szerezte meg különböző szakmai szervezeteknél a „Legvonzóbb munkaadó" és a „Felelős foglalkoztató" kategóriákban. Ebben az időszakban háromszor érdemelte ki a „Randstad Legvonzóbb Munkaadó" díját, valamint ötször is elnyerte a „Fogyatékosság-barát Munkahely", a „Fogyatékosság-barát Munkahely Champion 2010-2019", valamint az „Év Családbarát Vállalata" díjakat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről