Nagyot változhat az új iPhone

mobilozással töltött idő okostelefon iroda home office android
Fotó: Jonas Leupe / Unsplash
Vágólapra másolva!
Az Apple telefonjai már jó ideje nem változtatták meg komolyabban a megjelenésüket, de most egy új „vékony” iPhone készülhet.
Vágólapra másolva!

A The Information jelentése szerint az iPhone Slim 2025-ben érkezhet az iPhone 17 frissítés részeként, és ára még az Apple jelenlegi legdrágább modelljénél, az iPhone Pro Maxnál is magasabb lesz.

A 9to5Mac számolt be először a pletykáról, amely szerint az új iPhone 17 modellek felfrissített dizájnt kaphatnak, kisebb Dynamic Islanddel. A pletykák szerint a méretnövekedést és az iPhone 16-os termékcsalád új oldalsó gombját követően még idén az iPhone 17 "vékony" modellje 6,6 hüvelykes kijelzővel rendelkezne, amely a legkisebb változat 6,1 hüvelykes képernyője és az iPhone 17 Pro Max 6,9 hüvelykes képernyője közé esik. Más elemzők szerint az új kijelző mérete 6,55 hüvelyk lesz.

apple iphone 14 pro dynamic island mobilozás okostelefon smartphone
A kép csak illusztráció!
Fotó: James Yarema / Unsplash / https://unsplash.com/photos/graphical-user-interface-application-ZYVrM9caRpU

A The Information forrásai szerint az új csúcskategóriás modell esetében még mindig többféle kialakítás van tervezés alatt, többek között érkezhet egy alumínium keretes modell is, kisebb kivágással az előlapi kamerahardverek számára, valamint középre szerelt hátsó kamerákkal.

Persze az Apple továbbra is nagyon vigyáz a titkaira és így ezek a az értesülések egyelőre csupán pletykák, de figyelni fogjuk az online fórumokat és jelentkezünk, amit biztosat tudunk majd.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!