Vágólapra másolva!
Elképesztő jelenetsor játszódott le a National Rugby League-ben. A Penrith Panthers sztárja, Jack Cole ugyanis akkorát kapott a New Zealand Warriors játékosától, Adam Pompeytől, hogy a pályán össze is hányta magát.

A 20 éves Jack Cole a levegőben próbált meg elkapni egy labdát, és még szinte le sem érkezett a földre, amikor az új-zélandi Adam Pompey keményen megtámadta és leszerelte. 

Jack Cole
Jack Cole összehányta magát a brutális ütközés miatt
Fotó: Twitter/X

Jack Cole a pályára hányt

A visszajátszásokban jól látszik, menyire brutális volt a szerelés, elképesztő ütést kellett elviselnie Cole-nak - írja a The Sun.

Cole ezt követően nem érezte jól magát, összegörnyedt, majd a pályára hányt.


A már sokat látott szurkolók is megdöbbentek az eseten a közösségi médiában:

Egy rajongó ezt írta: "Döbbenet. Adam Pompey annyira megütötte Jack Cole-t, hogy hányt."
Volt, aki röviden csak annyit írt, "jaj!". 

Akadtak rajongók, akik szerint ezért nagyszerű játék a rögbi, voltak, akik megpróbálták elviccelni: "Egy nagy buli után másnap".

"A kórházi bérlet meghatározása a jelenet!" - írta egy következő rajongó, egy másik hozzátette: "Micsoda sport".

A Pantherst végül 22-20-ra kikapott a Warriors ellen, és már tíz hellyel le van maradva a riválisától a 13. helyen állva a National Rugby League tabelláján.

A 20 éves Cole még a 2022-es NRL-szezon 25. fordulójában debütált a Penrith csapatában a North Queensland Cowboys ellen. A fiatal játékost a jövő egyik nagy reménységeként tartják számon. Az viszont látszik, hogy bár a hivatalos adatok szerint 88 kg-os, még kell erősödnie, ha a legjobbak között is meg akarja állni a helyét a jövőben.