Kim Dzsongun szűz észak-koreai lányokból válogat magának szexosztagot minden évben

Kim Dzsongun
Kim Dzsongun
Fotó: AFP
Vágólapra másolva!
Egy disszidens beszámolója szerint Kim Dzsongun észak-koreai diktátor emberei az iskolákat járva szűz lányokra vadásznak, hogy egy olyan örömosztagba helyezzék őket, mely kielégíti a diktátor minden vágyát. A beteges, kegyetlen szokást azzal magyarázzák, hogy a fiatal tizenéves lányokkal való szexuális intimitás halhatatlanságot biztosít a diktátor számára.
Vágólapra másolva!

Egy észak-koreai disszidens, Yeomni Park elmesélte, hogy Kim Dzsongun diktátor évente 25 szűz lányt választ ki, hogy csatlakozzon az „örömosztagához” – írja a Mirror.

A disszidens szerint a nőket a külsejük és a politikai lojalitásuk alapján választják ki. Minden osztálytermet meglátogatnak, és még az iskolaudvarra is elmennek, hátha valakit kihagytak, aki csinos volt a kiválasztás során.

Amint találnak néhány csinos lányt, az első dolog, amit tesznek, hogy ellenőrzik a családi státuszukat, a politikai státuszukat. Kizárják azokat a lányokat, akiknek a családtagjai megszöktek Észak-Koreából, vagy akiknek rokonaik vannak Dél-Koreában vagy más országokban. A folyamat ezután orvosi vizsgálatot foglal magában, hogy megerősítsék a szüzességüket. Azok, akik átmennek ezen a szakaszon, újabb szigorú orvosi ellenőrzésen esnek át, ahol a kisebb hiányosságok, például apró hegek a testükön, kizáráshoz vezethetnek – ismertette.

Park elmondta azt is, hogy ez az intenzív ellenőrzés csak egy maroknyi lány kiválasztásához vezet Észak-Korea minden részéből, akiket aztán Phenjanba szállítanak. Park szerint a kiválasztás után ezeknek a lányoknak egyetlen célja a diktátor kedvében járni. A néhai észak-koreai vezető, Kim Dzsongil úgy vélte, hogy a fiatal tizenéves lányokkal való szexuális intimitás halhatatlanságot biztosít számára.

Kim Dzsongil az 1970-es években találta ki ennek az örömosztagnak az ötletét – magyarázta Park, hozzátéve, hogy a férfi az apjának akart a kedvébe járni, így hát gyönyörű nőket választott, és olyan üdülőhelyeken helyezte el őket, amelyeket Kim Ir Szen látogatott. Kim Ir Szen állítólag nagyon meghatódott, hogy a fia gondolt az ő örömére, és ezért jelölte Kim Dzsongilt jelölte ki utódjául. Mivel a három diktátor ízlése más volt, ezért a gyönyörosztag összetétele is változott az évek során. Kim Ir Szennek hagyományosabb ízlése volt a nők terén, mivel idősebb volt. Kim Dzsongilnek 160 cm-nél magasabb nőket részesítette előnyben, de nem a túl magasakat, mert nagyon alacsony volt. 

Az idősebb Kim által kiválasztott nők inkább kerek arcúak voltak. A disszidens ismertetése szerint Kim Dzsongun hajlamos karcsúbb nőket választani a személyes kíséretébe, és a magasabb, nyugati kinézetű nőket részesíti előnyben. Park szerint vannak olyan pletykák, hogy Kim Dzsongun felesége is az örömosztagból került ki.

Az úgynevezett örömosztag Észak-Koreában a beszámoló szerint három különböző csoportra oszlik. Az egyik csoportot masszázsra képezték ki, egy másik csoport pedig arra szakosodott, hogy dalokat és táncokat adjon elő Kim Dzsongun és közeli munkatársai szórakoztatására, sőt néha nyilvánosan is fellépnek, mint a Moranbong együttes.

A harmadik frakció feladata a szexuális tevékenységekkel foglalkozó részleg –  árulta el Park. Elmondta, hogy szexuálisan intim viszonyban kell lenniük a diktátorral és más férfiakkal. Meg kell tanulniuk, hogyan kell ezeknek a férfiaknak örömet szerezniük, ez az egyetlen céljuk. A legvonzóbb lányokat választják ki, hogy magát Kimet szolgálják, míg mások alacsonyabb rangú tábornokok és politikusok kielégítésére kapnak megbízást.

Az észak-koreai kétségbeejtő körülmények között a szülők állítólag beleegyeznek abba, hogy lányaik csatlakozzanak,  mivel így látják biztosítva, hogy nem fognak éhen halni. Amikor az osztag tagjai elérik a húszas éveik közepét, úgy tekintik, hogy túl vannak a virágkorukon, és általában a vezető egyik testőréhez adják őket férjhez.

Park azt állítja, hogy a nyugdíjba vonuló tagok kiváltságnak tekintik, hogy férjet választhatnak maguknak a biztonsági személyzet tagjai közül. Park, azt állítja, hogy az uralkodó Kim család „pedofilok, akik azt várják, hogy istenként imádják őket”.